Over grote piemels en kleine pikken.

door | jan 26, 2019 | seksualiteit | 0 Reacties

piemels piemel pikken pik penisIk wil het even over piemels hebben. Piemels, pikken, penissen, hoe je ze ook noemt, dat leuke speelgoed wat in veel verschillende formaten komt. Verder gaat het ook een beetje over meneer Trump dus als je niet tegen die onderwerpen kan zou ik nu afhaken. (Dan lees je hier lekker veilig verder.)

Een mot met kleine piemel.

Je hebt het vast al gehoord maar er is een nieuwe mot gevonden. Klein beestje met gelig haar. Om dat laatste feitje is ie naar president Trump vernoemd. Op zich is dat niet zo zeldzaam, we ontdekken nog steeds redelijk wat nieuwe diersoorten en die worden nogal eens naar bekende figuren vernoemd. Even eerlijk gezegd, als je naar foto’s van het beestje kijkt zie je inderdaad wel de gelijkenis in haarstijl.

Het blijft alleen niet bij raar haar. De betreffende mot heeft namelijk ook kleine genitaliën, dus wat roepen de koppen? Dat de mot vernoemd is omdat Donald zelf een kleine pik zou hebben. Waarop ik mij in de strontvervelende positie vindt waarin ik de piemel van die eikel aan het verdedigen ben.

Een president met een kleine piemel.

Weet je, het zal mij aan mijn reet roesten hoe de penis van Trump er uit ziet. Ik hoop er nooit in mijn leven bij in de buurt te komen. Eerlijk gezegd kan het zelfbeeld van mr “grab-em-by-the-pussy” me ook weinig schelen. Ik probeer niet haatvol te zijn maar deze vent maakt het moeilijk. Het punt voor mij zit em in de andere meeluisterende pikken.

Er zijn namelijk een hoop onzekere piemels op de wereld. Het grote (of kleine) gevoelige punt van een cisgender man is maar al te vaak zijn geslacht en dan vooral hoe de maat zich vergelijkt met andere pikken. Dat is droevig, onnodig en wat mij betreft iets waar we snel mee stoppen.

Piemels met pikken vergelijken.

Ik wil even, voor eens en voor altijd, de vraag of de maat uitmaakt beantwoorden. Dat doet het namelijk, dat uitmaken, maar niet zoals je zou denken. Groter is niet beter, passend is beter.

Even uitgegaan van vagina’s is het niet zo dat meer centimeters gelijk staat aan meer genot. Vagina’s hebben namelijk ook een maat, maar die zie je niet zo goed. Daarbij komt ook een individuele voorkeur. Waar zitten alle hoera(!) plekjes en hoe hard wil je daar iemand op bezoek? Allemaal heel persoonlijk. Een vagina bezitter met ervaring kan waarschijnlijk de penis zo uittekenen die het beste werkt. Dat is lang niet altijd een monster maar eigenlijk ontzettend gevarieerd. Maat maakt wel uit, maar er is geen enkele maat die voor iedereen werkt.

Komt nog eens bij dat de waarde van een piemel niet moet afhangen van zijn vermogen om een ander te bevredigen. Piemels hebben inherente waarde, gewoon, om wie ze zijn. Eigenwaarde komt van binnen. Het heeft te maken met wie je bent en wie je raakt, niet met een arbitrair formaat van een arbitrair lichaamsdeel.

Stop met pikshaming!

Ja, eigenlijk is dat de hele kern van wat ik wil zeggen. Of we nu eens kunnen stoppen met dat stomme pikshaming. Piemels zijn leuk, in elk formaat. Donald Trump is een ontzettende idioot maar dat heeft niets met de lengte van zijn worst te maken.

Bodyshaming is voor vrouwen een groot probleem, het is leuk dat mannen iets meer wegkomen met een ‘dad-bod’ maar niet oké dat wat er in hun broek zit zo’n maatstaf is voor hun mannelijkheid. Ik kan me daar eerlijk gezegd best boos over maken. (Wat ik uiteraard fijn kanaliseer in dit blog, zo hebben we er nog wat aan.)

Elke keer als er iemand publiekelijk belachelijk gemaakt wordt voor de grootte van zijn penis, schaadt dat niet alleen het slachtoffer maar alle (cis) mannen die meeluisteren. Ze krijgen de boodschap mee dat beoordeling hard is en met een lineaal gebeurt. Zelfs diegenen die tevreden zijn met hun score ondervinden er nadeel van. Hoe stom is het wel niet om trots te zijn niet om de dingen die je doet maar om een paar extra centimeter in je broek?

Aan alle piemels.

Jullie zijn waardig en jullie zijn leuk. Het spijt me als je ooit iemand tegenkwam die het anders zei. Ik vertel je nu dat het onzin is. Aan de mens achter de pik zeg ik nu; je bent genoeg. Kus! (Ja, daar.)

 

Verder lezen?

Waarom mijn zonen onbesneden zijn.

Erectie angst!

print

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik lees:

Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Onderwerpen

SelectSelect

Het Archief

SpeelgoedSpeelgoed