Ik ben bijna jarig en dit staat op mijn verlanglijstje.

door | okt 6, 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

verlanglijstjeIk ben in Oktober jarig. Daar heb ik me nog een paar jaar flink tegen verzet door heel hard te roepen dat mijn verjaardag in Augustus valt. Kan je het zo lekker buiten vieren. Met leeftijd komt acceptatie en ik ben nu wel oké met mijn herfstjubileum. Zo rond het begin van de maand gaan mensen naar je verlanglijstje vragen en omdat ik een hekel heb aan dubbel werk maken we er meteen maar een blog van. Soort van Oprah/my favorite things thema, maar dan Dolle Moeder stijl.

Overigens is het nu niet zo dat ik kado’s van jullie verwacht. Daar pers ik mijn familie al voor af. Wil je me toch iets geven? Deel een blog wat je leuk vindt of klik op een link en koop iets voor jezelf. (Zie mij eens commercieel zijn!)

Bovenaan mijn verlanglijstje; de Instax sq6 camera.

Deze vind ik stiekem een beetje overdreven. Niet vanwege de camera maar omdat ik al een Instax mini 90 Neo Classic heb. Ook een super leuk ding.

Oh, zal ik eerst even uitleggen wat het eigenlijk is? Lijkt me wel handig. Zie je de ouderwetse polaroid camera’s nog voor je? Klik, flits en en zoemt een foto uit. Even wachten en het beeld verschijnt. Super gaaf en totaal analoog. Uiteraard heeft de opkomst van digitale fotografie de polaroid overbodig gemaakt maar zoals alles is oud nu weer in. Fujifilm heeft daar slim gebruik van gemaakt. De Instax serie is eigenlijk gewoon een polaroid. Klik, flits, zoem en je hebt wat in je handen. Inclusief de typische net bleke maar eigenlijk wel leuke kleuren. Je mag alleen niet wapperen met je Instax film.

Bijgepraat? Dan kan ik meer informatie over je uitstorten. De mini 90 ziet er super leuk retro uit, heeft een aantal geavanceerde functies en werkt met de standaard rechthoekige film. De SQ6 is een stuk minder mooi, maar er komt een vierkante foto uit. Echt de klassieke polaroid verhoudingen. Dus wil ik die uiteraard ook. Want het is anders en dan is het geoorloofd….toch?

De volledige DVD set van Are you being served.

Ik heb een zwak voor die oude BBC series. De Officier en ik samen eigenlijk. In de auto maken we eindeloze Richard/Hyacinth grappen. (Die referentie snappen jullie wel toch? Zo oud ben ik nu ook weer niet.)

Ik keek Are you being served zo graag vroeger. Het blijft grappig, maakt niet uit hoe oud het is. Goede tv blijft goed en iedereen die Spongebob grappiger vindt is een barbaar. (Maar niet echt natuurlijk, maar stiekem wel.)

Een emaillen pannenset.

Hoe weet je dat je volwassen bent? Als er een pannenset op je verlanglijstje staat.

Deze set vind ik leuk! De kleuren zijn zo zoet dat alles er lekker in gaat smaken. (In mijn hoofd dan maar hey, dat is de helft van de smaak toch?)

Even buiten de kleuren is koken in emaille ook goed voor je gezondheid. Er komen namelijk geen kleine, schadelijke stukjes van af wat bij anti aanbak pannen wel kan. Daarbij zijn deze ook nog eens duurzaam geproduceerd.

Leggings!

Het is misschien een beetje mogelijk dat ik een ietsiepietie verslaafd ben aan leggings. Als je met verslaafd bedoeld dat ik ze bijna elke dag draag….en leggings een groot deel van mijn kastruimte innemen…..en ik toch nog steeds nieuwe koop.

Gelukkig heb ik nu een oplossing! Voor de kastruimte dan, niet de verslaving. Deze legging is aan beide kanten draagbaar dus heb je eigenlijk twee leggings voor de ruimte van een. Goed toch!

Een trampoline.

Ja, er staat een trampoline op mijn verlanglijstje en nee, hij is niet voor de kinderen. Die mogen er wel op hoor….soms…als ik moe ben.

Kan je je voorstellen hoe fijn het is om na een stressy dag even alles er uit te springen? Zo hoog mogelijk en alle zorgen stuiteren van je af. Heerlijk.

Als ik dan bij de trampoline ook een tuin mag waar ie in past? Dat zou heel mooi zijn dank je.

De Satisfyer Pro 2; aka het seks speeltje.

Ha! Het zou de Dolle Moeder niet zijn zonder een rare uitstap naar seks. (Hoi mam!)

Moet ik wel even eerlijk zijn; ik heb deze al. Dit is niet voor mijn verlanglijstje maar voor de jouwe. Even aangenomen dat je de trotse bezitter van een clitoris bent.

Vergeet vibrators, dit is iets heel anders. Het werkt met negatieve druk duuussssss….het zuigt. Het is het absoluut beste geld wat ik ooit aan mijzelf heb uitgegeven. Koop het, gewoon doen. Klik op de link en bestel. Bedank me later maar. Of wacht, ik hoor je vanzelf wel. (Jup, zo goed.)

Een nieuwe spiegelreflex camera.

Het beestje gaat alweer best lang mee. Vroeger kon je zonder problemen doorschieten met de oude camera van je opa, maar die digitale dingen zijn wat eerder achterhaald.

Even oriënterend heb ik wat leuke en redelijk geprijsde Nikons gezien. (Ik ben een Nikon mens.) Het leek allemaal heel haalbaar tot ik deze tegenkwam. Nu wil ik die en moeten we een tweede hypotheek nemen. (Is dat een ding eigenlijk? Ik hoop van niet.) Vierentwintig megapixels! Vier! En! Twintig! Ik heb er nu zes…….

Oké, oké, ik weet dat ik deze niet ga krijgen. Maar hey, ik mag dromen toch….en kwijlen…en hints droppen naar Officier Pappa.

 

Verder lezen?

Mijn favoriete babyspullen.

Vijf dingen die je een ouder kado kan doen in plaats van badschuim. 

print

1 Reactie

  1. Sylvia Dym

    Superblog. Grappig, gewoon leuk

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ReizenReizen

Boekentip

Onderwerpen

Sport Banners

Het Archief

TuinTuin