Welkom bij uw Kindercoach

De dolle variant

Coaching voor ieder kind

Kindsessies

 Jong zijn is niet makkelijk. Als je ergens mee zit kan ik je helpen, met z’n tweeën zoeken we uit wat voor jou werkt.

School

Pas jij niet op school of de school niet bij jou? Samen vinden we jouw plezier in het leren weer terug.

Gezinshulp

Soms loop je met z’n allen vast en voelen de problemen veel te groot. Ik ben er om ouders weer in hun kracht te zetten zodat we samen creatieve oplossingen vinden.

Hoi, ik ben Charly

Een professionele en alternatieve kindercoach

Je kent mij misschien wel als de Dolle Moeder; schrijver, activist en bijzonder mensTM. De hulpvragen die ik als blogger kreeg hebben me geïnspireerd om meer te doen. Als kindercoach kan ik gezinnen direct helpen, iets wat ik heel belangrijk vind.

Omdat ik zelf altijd lekker buiten die boot val (je weet wel, die boot waar “normaal” op staat) kan ik veel betekenen voor gezinnen die dat ook doen. Ik ben een transgender veganist die zo zijn eigen mening heeft over ons schoolsysteem. Dat maakt een mens heel open minded.

Tot 2016 heb ik gewerkt als zwemonderwijzer. Lijkt een heel ander beroep maar is het stiekem niet. Ook daar specialiseerde ik me in de kinderen die om verschillende redenen vastliepen in het proces. Eigenlijk is wat ik toen deed ook een coachingstraject maar dan wat natter.

Toen ik klaar was in het zwembad is de Dolle Moeder geboren. Met mijn blog kan ik veel mensen bereiken en een groot verschil maken. Voor mij oneindig waardevol. Toch ging ik het een-op-een werken snel missen.

Daarom doe ik het nu allebei. Met mijn schrijfsels kan ik de groep prikkelen maar als coach mag ik zien hoe een kind sterk genoeg wordt om het leven en de moeilijkheden zelf aan te kunnen. Beiden vullen elkaar aan en beiden zijn op hun eigen manier geweldig!

Mijn specialiteiten

Ik werk met het anders-dan-anders kind, het kind wat een eigen pad volgt en daarbij wat hindernissen tegen komt. Deze kinderen passen nogal eens niet in het schoolsysteem, onze vaak harde maatschappij of zelfs onze gendernormen. Vaak zijn hun emoties groot en komen soms explosief naar buiten.

Dit zijn kinderen die door hun omgeving niet of zelfs negatief gezien worden. Terwijl dat de grootste onzin is! Juist bij die kleine mensen zie ik hun kracht, talent, gevoeligheid en geweldige mogelijkheden. Door ze met vertrouwen te benaderen help ik ze sterk en in balans te staan.

Mijn werkwijze

Ik kan hier heel veel moois opschrijven over de methodieken die ik gebruik en daar heb je helemaal niets aan. Wat ik doe als kindercoach komt in essentie neer op zien. Ik zie jouw kind, ik zie jullie als gezin, en ik ben er. Ik kan een verbinding leggen.

Daarnaast heb ik een grote trukendoos waarmee ik aan de slag kan. Geen zware praat therapie maar activiteiten die duidelijk effect hebben. Speels en laagdrempelig zodat kinderen het leuk vinden om langs te komen.

Als ik samen met jouw kind aan een hulpvraag werk krijgen jullie (de ouders) om de paar sessies advies om thuis aan de slag te gaan. Ook kan ik met het hele gezin werken, dan kijken we naar patronen en onderliggende verhoudingen. Een gezinstraject is maatwerk waarbij we afwisselend samen of een-op-een aan de slag gaan.

Praktische Zaken

Mijn praktijk bevindt zich aan de Jan Campertlaan 51 in Delft. Meestal zien we elkaar daar maar soms gaan we naar buiten. Als dat handig is kan ik zelfs af en toe bij jullie thuis komen.

De intake duurt een uur en kost 60,-

De kind of gezin sessies duren een uur en kosten 60,-

Een oudergesprek duurt een half uur en kost 35,-

Helaas wordt het niet door de verzekering vergoed. Betalingen gaan cash of met pin direct na elke sessie.

Contact opnemen kan telefonisch of via Whatsapp op: 0614875775

Of via de mail: Dollemoeder@gmail.com

Neem contact op

Stel je vrijblijvend je vraag of boek een sessie!

3 + 14 =

+31 6 14875775

dollemoeder@gmail.com