Boef en de Kelder.

door | jan 8, 2018 | feminisme | 0 Reacties

Ik ging het niet doen, ik was absoluut van plan om me in te houden met dat hele Boef verhaal. Een jong, dom pikkie die nu keihard de gevolgen voelt van zijn stomme uitspraken. Maar toen ik vanochtend mijn computer opstartte kwam ik dit tegen…..

Ik zou uit eigen ervaring willen zeggen: veel vrouwen dringen bij mij aan verkracht te worden.

Een uitspraak van Jort Kelder in zijn eigen radioshow. Waar ze dus juist gingen praten over dat Boef figuur. Hier zie je de uitspraak in context. Meneer had snel door wat ie zei en probeerde het terug te nemen. Hij had het “hard ingezet”.

….Duuuuusssssss. Maar verder hebben we het goed hier hoor. Verder is het feminisme klaar in Nederland, hebben we gelijke rechten enzo. Kutverdomd klotemannetje! Van de pot gepleurde idioot! Klein, miezerig lulletje dat ie is! Ik kan daar zo pissig, zo giflink om worden.

Zelfs de uitleg van zijn belachelijk uitspraak maakt het alleen maar erger. Vrouwen worden seksueel assertief en daar wordt hij “bang van”. Achossie, arme vent die maar achterna gezeten wordt door hitsige dames. Op de een of andere manier geloof ik er niks van. Wat hij eigenlijk bedoelt is dat de assertieve vrouw haar plaats moet kennen. Dat ze afwachtend dient te zijn totdat dit heerschap haar eert met zijn aandacht. De lul.

Maar goed, de volgende die zegt dat we in 2018 nu eens klaar moeten zijn met dat hele #MeToo en feminisme enzo kan je deze eikel onder de neus douwen. We zijn er nog niet mensen, we zijn er nog lang niet. Want deze meneer is geen uitzondering. Correctie, beide heren zijn geen uitzondering. Een jong jochie wat zich stoer waant en een oude blanke vent die zich onkwetsbaar waant. Ik kan er op een willekeurige zaterdag middag zo een hele bende voor je uit de supermarkt trekken. De een bij de energydrinks en de ander bij de dure koffie, maar van hetzelfde laken en pak.

Ga je schamen Kelder. Dit was je kans om een positief geluid te zijn en je hebt het grondig verpest. In plaats daarvan heb je pijnlijk duidelijk gemaakt hoeveel werk er nog te doen is. En de Boef mag terug naar zijn moeder. Hopelijk kan ze hem nog wat manieren leren.

print

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik lees:

Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Onderwerpen

SelectSelect

Het Archief

SpeelgoedSpeelgoed